Hope and Homes for Children România

Hope and Homes for Children România

Susținere pentru Petra - o fetiță de 8 ani care trece printr-o perioadă dificilă

Status: Inchis

”Am crescut frumos sub ocrotirea noii mămici până la vârsta de 7 ani când într-o zi toridă de vară m-a dus la Centrul de Zi și nu a mai venit să mă ia acasă.”

[ Show more ]
14.06% Complete

4,218 RON

Sumă:

1

Galantomi:

19

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Petra are 8 ani și s-a născut cu o tulburare de dezvoltare, care i-a afectat comunicarea și i-a cauzat mai multe probleme comportamentale. Soarta nu a fost deloc blândă cu Petra, căci a fost abandonată de mamă la maternitate, fără să cunoască cum e să ai parte de căldura și dragostea maternă. După o lună în care casa ei a fost spitalul, Petra a ajuns în grija unui asistent maternal, într-un spațiu al speranței, unde a simțit că viața i se poate întoarce spre normalitate.

”Am crescut frumos sub ocrotirea noii mămici până la vârsta de 7 ani când într-o zi toridă de vară m-a dus la Centrul de Zi și nu a mai venit să mă ia acasă. Am simțit cum toată viața se sfârșește și pământul se învârte mai repede cu mine. Așa am ajuns într-o nouă “casă mare” unde am mulți frați și mai multe mame. Mă simt iubită și îngrijită în noua casă, însă am nevoie de terapie pentru a putea înțelege lumea din jur și lumea să mă înțeleagă pe mine.”

Micuța are nevoie de un program intensiv de intervenție pentru a se putea dezvolta așa cum fiecare copil merită. Petra este sub observație continuă și are mare nevoie de ajutorul nostru ca să poată beneficia în continuare de îndrumarea zilnică a specialiștilor.