ASOCIATIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE

ASOCIATIA RODUL INIMII PRIN IUBIRE

Ghiozdanul cu ARIPI

Status: Fundraising

Asociația Rodul Inimii Prin Iubire vrea să împuternicească întreaga comunitate din județ, prin proiectul ”Ghiozdanul cu ARIPI”,  să contribuie la creșterea șanselor copiilor de a-și construi un viitor mai bun, cu ajutorul educației.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

400,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Educația este cheia dezvoltării unei societăți și șansa către viitor a fiecărui copil. Din păcate, există încă mulți copii care nu au acces la resursele necesare pentru a-și dezvolta potențialul și pentru a-și îndeplini visurile. După vizita în zeci de școli din județul Bacău, am văzut realitatea dureroasă a situației în care mii de copii se străduiesc din greu să rămână în școală și să studieze în condiții cu mari provocări. Sunt copii care nu au cu ce sau pe ce să scrie, copii care nu au avut niciodată o carte de colorat sau de povești, copii care nu știu ce înseamnă să aibă în ghizdan carioci cu care să își coloreze desenele …sau visurile.

Asociația A.R.I.P.I vrea să împuternicească întreaga comunitate din județ, prin proiectul ”Ghiozdanul cu ARIPI”,  să contribuie la creșterea șanselor acestor copii de a-și construi un viitor mai bun, cu ajutorul educației. Prin această inițiativă, care demarează în luna iunie și pe care dorim să o facem în fiecare an, ne propunem să oferim sprijin și speranță celor 2000 de copii pe care i-am vizitat în caravana noastră, dăruindu-le ghiozdane complet echipate cu tot ce au nevoie pentru a-și continua studiile, precum și un kit de îngrijire personală, atât de important pentru sănătatea lor.

Copiii care au intrat în proiectul ”Ghiozdanul cu ARIPI” sunt de la grădiniță până la clasa a IV-a și provin din familii fără venituri, cu părinți zilieri, care nu își permit mai mult decât minimum de hrană pentru traiul zilnic.

”Ghiozdanul cu ARIPI” este prietenul de nădejde al copilului care îl va purta în călătoria lui către învățare. Este partenerul de drum și tovarășul cu care împărtășește și bune și rele, în drumul spre școală.

Prin implicarea mediului de afaceri din județ, cu valori și principii comune Asociației A.R.I.P.I vom putea face ca acest proiect să devină realitate și să ajungem la cât mai mulți copii, având un impact pozitiv asupra dezvoltării lor cognitive, dar și emoționale.

Nu îi vom uita pe părinți, ci le vom trimite o scrisoare de încurajare și suport moral pentru ca ei să își susțină copiii în sistemul de învățământ. Știm că le este greu și că în astfel de situații mângâierea, empatia, cuvântul bun și blând pot face diferența.

Copiii sunt cea mai de preț moștenire a noastră și de aceea, suntem cu toții implicați în creșterea unor generații sănătoase și dezvoltate armonios.

Vă invităm să ne fiți alături în proiectul ”Ghiozdanul cu ARIPI” pentru a putea transforma visul unor copii, în realitate.

Punem împreună ARIPI ghiozdanelor care îi vor purta pe cei mici către un viitor frumos!

Cu prietenie,

Asociația A.R.I.P.I.