Școala Încrederii

Școala Încrederii

Spune „STOP” violenței din școli

Status: Fundraising

Alătură-te Revoluției în Educație și împreună spunem stop violenței din școli. Trimite cuvântul „INCREDERE” la 8845, donează 2 euro/ lună către Școala Încrederii și ajută(-ne) să-i ținem pe copii în siguranță în școală. 

[ Show more ]
3.6% Complete

1,080 RON

Sumă:

1

Galantomi:

6

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii din sistemul școlar românesc nu sunt văzuți pentru cine sunt ei cu adevărat și nu sunt în siguranță în școli. 1 din 2 elevi este bullied (agresat/ hărțuit), 4 din 5 sunt martori (ai unui act de bullying) și 10.000 de acte de violență au fost semnalate de inspectoratele școlare județene în ultimul an școlar.

Școala Încrederii schimbă sistemic modul în care se face educație, gratuit, școală cu școală: timp de 5 ani o echipă de specialiști lucrează cu toți cei implicați în educația copiilor, de la directori la părinți, pentru a crea un mediu în care copiii să fie văzuți/ auziți, să fie și să se simtă în siguranță, astfel încât să-și atingă potențialul maxim. Această schimbare are loc deja din 2020 în peste 200 de unități de învățământ de stat din întreaga țară, din 36 de județe, de la grădinițe la licee, iar ambiția noastră este ca fiecare școală să devină o Școală a Încrederii.

În România sunt aproximativ 7.000 de școli acreditate, în care învață și cresc peste 3.000.000 de copii. 100.000 dintre aceștia sunt în cele aproape 200 de Școli ale Încrederii, însă restul de 2,9 milioane de copii sunt în școli ale neîncrederii, fricii și rușinii. Pentru a ajunge la fiecare, avem nevoie de tine. 

Alătură-te Revoluției în Educație și împreună spunem stop violenței din școli. Trimite cuvântul „INCREDERE” la 8845, donează 2 euro/ lună* către Școala Încrederii și ajută(-ne) să-i ținem pe copii în siguranță în școli.

Pentru că fiecare copil, din fiecare școală, contează. Și fiecare contribuție contează.

Află mai multe despre, accesând scoalaincrederii.ro . 

#spuneSTOPviolentei #ȘcoalaÎncrederii #FiecareCopilContează 

 

*Donația ta transformă vieți:

🧑‍🎓 cu 120 lei ajuți un copil să meargă un an într-o Școală a Încrederii;

🧑‍🏫 cu 875 lei ajuți un profesor să primească un an sprijinul de care are nevoie, ca să aibă grijă de fiecare copil din clasa lui.