ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE

ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE

Educaţie: loc de joacă creativ şi sustenabil

Status: Fundraising

La scoala din comuna Aricestii Zeletin (jud. Prahova) invata 120 de elevi care nu au beneficiat vreodata de un spatiu dedicat activitatilor educative outdoor. 

 

 

[ Show more ]
82.12% Complete

41,060 RON

Sumă:

1

Galantomi:

301

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Un loc de joaca dedicat copiilor si amplasat in curtea scolii va avea un impact pozitiv major asupra localitatii si asupra dezvoltarii fizice si psihice ale copiilor din gradinita, din scoala si din comunitate.

Crearea unui loc de joaca special amenajat pentru activitati educative, recreative, dar si sportive, precum si organizarea de ore afara intr-un loc sigur si adaptat varstei elevilor ar duce la cresterea calitatii educatiei oferite copiilor si prevenirea abandonului scolar la varsta timpurie prin ore interactive si dinamice in curtea scolii.

Acest loc de joaca creativ este menit sa asigure copiilor o diversificare a activitatilor in aer liber si va fi utilat cu tobogane, leagane, balansoare,  panouri de baschet si porti de minifotbal.

Copiii au nevoie de astfel de oportunitati prin folosirea acestui spatiu intr-un mod interdisciplinar si sustenabil, pentru a explora, a experimenta si a crea.