Asociatia Invatam Viata

Asociatia Invatam Viata

Copiii Ionut și Maria își vor mama, vie !

Status: Fundraising

Pentru că eu mă mai aniversez la 12 ani dupa ce nu mai era `nimic de facut`, sprijin încă o mamă să aibă o astfel de șansă: de a-și prelungi viața, ca să-și poată crește copiii.

[ Show more ]
15.7% Complete

785 RON

Sumă:

1

Galantomi:

7

Donații:

5,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copiii au multe nevoi. Dar cea mai importantă este aceea de a crește în iubirea mamei. Sănătatea ei e o importantă condiție, pentru prezența ei fizică și implicarea psihică, echilibrată.

Pentru a ne păstra sănătatea și  viața, e necesar să facem și personal, cu responsabilitate,  schimbări în felul de a trăi: emoție, gândire, acțiuni și obiceiuri. Pentru că toate acestea presupun un proces de autoreglare de lungă durată și presupun cunoașterea, înțelegerea și adaptarea personalizată a mai multor factori, o mamă singură ce s-a îmbolnăvit, are nevoie de specialiști în „lucrul cu omul„ care s-o însoțească în acest parcurs. 

Mama Mariei de 4  și a lui Ionuț, de 6 ani, Cristina, va primi posibilitatea acestui ghidaj, pentru o vreme. Pentru a-și ameliora starea de după dubla mastectomie. Și pentru a găsi și elimina, cauzele. Pentru a preveni recidiva.

Și tu poți contribui.

La bucuria a patru copii și două mame, eu și Cristina, să trăim. Frumos.

Să ne fim și să avem sprijin.Un mic dar catre ziua mea, va servi Mariei si lui Ionuț.