Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor

Școala din pădure / Forest School

Status: Fundraising

Școala din pădure contribuie la dezvoltarea unei nou model de educație experiențială despre natură, pentru copiii din comunitățile împădurite de Asociația Pădurea Copiilor și nu numai.

[ Show more ]

2,346 RON

Sumă:

1

Galantomi:

30

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Cum ar arăta generația viitoare dacă o parte din orele de curs s-ar face în mijlocul naturii? Cum s-ar comporta copiii noștri după ce ar învăța să descifreze vârsta arborilor, speciile sau ar admira coloritul anotimpurilor? 

Ar opta mai des cei mici să petreacă o oră jucându-se afară, dacă ar învăța să se bucure de natură?

Toate acestea și multe altele sunt preocupări ale oricărui părinte, iar Pădurea Copiilor prin Forest School, proiect pentru cei mici de împrietenire cu pădurea, vrea să dea o mână de ajutor pentru un viitor în care copiii și natura sunt de nedespărțit!

Susținând Școala din pădure, contribui la dezvoltarea unei nou model de educație experiențială, pentru copiii din comunitățile împădurite de Asociația Pădurea Copiilor și nu numai.

Fiecare 100 de euro strânși pentru Școala din pădure aduce natura mai aproape de un copil care a uitat să se bucure de copilărie în adevăratul sens al cuvântului!