Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Vertical Challenge - Steps for Life Edition

 

1
Cauze:
5
Fundraiseri:
2,610 RON
Sumă:
20
Donații:

Înainte de prima ediţie va avea loc un mini eveniment, o variantă beta dacă vreţi: Vertical Challenge – Steps for Life Edition. El va avea loc chiar săptămâna viitoare, sâmbătă 26 octombrie. Va fi un eveniment cu uşile închise că să zic aşa, la care vor participa doar câţiva sportivi care vor alerga/merge pe scări maxim 12H. 

Vom lua startul la ora 8 dimineaţa şi ne vom opri la 8 seara. Va fi un eveniment de test atât pentru partea logistică cât şi un antrenament pentru Gabriel Solomon care la evenimentul mare din iunie anul viitor va incerca sa doboare recordul mondial la 24H pe scari.

Chiar de la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat peste 5000 kilometri pentru acest proiect, a alergat până în Sahara şi mai are un pic şi se întoarce. Din păcate, deşi Andrei şi-a terminat cursa, noi donatorii mai avem de parcurs încă 10.000 de euro pentru a atinge obiectivul de fundraising.

Andrei Alexandru Gligor va pune şi de data aceasta la bătaie picioarele sale şi va fi unul din sportivi care vor alerga la ediţia beta.

Eu zic că mult de muncă nu mai e şi e foarte păcat că acest proiect să nu se finalizeze. Nu de alta dar nouă secţie de la Marie Curie se va deschide foarte curand aşa că un Retcam s-ar potrivi la fix acum.

Alex şi Enona caută de multe luni un aparat care să se încadreze în cei 19.000 de euro strânşi până acum, dar nu prea au avut noroc. Mă gândesc însă că punând şi noi umărul şi crescând un pic acel buget vor avea şanse mai mari.

Proiecte susţinute la eveniment

Andrei Gligor pana in Sahara @ Vertical Challenge - Steps for Life Edition
De la această prima ediţie dorim să susţinem o cauza frumoasă aşa că ne-am gândit la “Andrei Gligor până în Sahara”. Andrei a alergat p
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation