TransGranCanaria ~ 2020

 

Description

Transgrancanaria 360º este o provocare individuală, de în regim de auto-gestionare (269 km, +12.000 de metri diferență pozitivă de nivel).

 

Cursa trebuie finalizată înainte de limita de timp de 100 de ore.

 

Participanții trebuie să stăpânească anumite tehnici necesare pentru a fi acceptați în cursă: orientare, capacitatea de a se adapta la schimbările drastice ale condițiilor meteorologice, abilitatea de a asista alți alergători în caz de urgență, toleranța la oboseală și lipsa somnului și alimentației. Cursa nu este marcată. Alergătorii trebuie să urmeze traseul pe care organizația îl va anunța înainte de cursa.

 

Participarea la această provocare este strict individuală. Provocarea va fi finalizată în regie proprie. Alergătorii trebuie să își planifice propriile perioade de odihnă și orele de hrană. De-a lungul traseului, vor avea puncte de refresh, unde vor avea hrană și vor avea șansa să se odihnească, orice asistență externă primită de alergători pe traseu (în afara taberelor de bază), fiind strict interzisă.

[ Show more ]
1 Projects:
1 Supporters:
870 RON Amount:
11 Donations:

Project suported

PRIMA TABĂRĂ

1 Supporters
870 RON Raised
11 Donations

Fundraising pages

Alerg la Transgrancanaria pentru prima tabără a copiilor!

Pe 4 martie 2020 voi lua startul la una dintre cursele mele preferate: Transgrancanaria. Se desfășoară într-un colț de paradis și presupune înc

2,700 RON Target
870 RON Raised
11 Donations
32.222222222222% Complete