Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

"Capul sus!" - susține fetele care se luptă cu cancerul ~ 2024

 

1
Cauze:
7
Fundraiseri:
6,502 RON
Sumă:
52
Donații:

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferă demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

În luna martie, luna dedicată femeilor, femeile se fac frumoase și oferă bucurie, frumusețe și demnitate fetelor care se luptă cu cancerul.

Costurile unei peruci medicale variază în funcție de tipul de par (artificial sau natural), felul în care sunt făcute și personalizate dar și țara de import. Pentru multe din familiile fetelor care se confruntă deja cu probleme diverse, aceste costuri sunt mai mari decât își pot permite într-un moment în care toate eforturile financiare se concetrează pe necesitățile strict medicale.

Cum poți să te alături misiunii:

-   Organizăm împreună o tombolă fizică și/sau online cu un produs/serviciu/pachet/voucher pe care să îl oferi clienților/clientelor. Toți banii colectați se redirecționează către perucile medicale.

-  Spune povestea fetelor care se luptă cu cancerul pe canalalele de social media și ajută-ne să le oferim demnitatea și bucuria de care au atâta nevoie.

Dacă participi, vei putea fi alături de fetele care se luptă cu cancerul și care își pierd părul din cauza tratamentelor de chimioterapie. Donația ta, împreună cu donațiile oamenilor care aleg să se implice, vor fi transformate de către Asociația Magic în peruci medicinale care aduc încredere și bucurie fetelor care trec prin momente grele.

Perioada campaniei: 27 martie - 12 aprilie 2024

Extragerea câștigătorului/câștigătoarei va avea loc pe 15 aprilie prin random.org. Notificarea se va face prin e-mail în termen de 48 de ore și premiul se va trimite prin curier în maximum 10 zile lucrătoare.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să scrieți la [email protected]

Mulțumim!

 

Proiecte susţinute la eveniment

"Capul sus!" - Peruci medicinale pentru fetele și adolescentele care se luptă cu cancerul @ "Capul sus!" - susține fetele care se luptă cu cancerul ~ 2024

O inițiativă a Asociației Magic prin care le oferă demnitate și decență fetelor și adolescentelor care se luptă cu cancerul.

Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation