Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Ștafeta București - Carei

 

1
Cauze:
36
Fundraiseri:
16,027 RON
Sumă:
340
Donații:

Stafeta Bucuresti - Carei este primul eveniment desfasurat de grupul Invictus Romania Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României.

Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfasurat de grupul Invictus Romania Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia Zilei Armatei României.

25 octombrie putea fi oricare zi din cele 2000 ale celui de-al doilea mondial. Asta dacă în această zi n-ar fi fost eliberat ultimul oraş din Romania – Carei.

Pe 25 octombrie puteam sărbători ca toţi ceilalţi militari ai Armatei României, prin participarea la ceremonialurile din unităţile şi din garnizoanele în care sunt dislocaţi. Am ales să sărbatorim altfel, organizând o ștafetă care unește simbolic Bucreștiul de Carei.

Deşi noi militarii suntem uniţi spiritual în această zi, comemorând sacrificiul veteranilor nostri, nu putem sa nu ne gandim ce bine ar fi dacă am putea să ne simţim unul pe altul, umăr lângă umar, exact ca în luptă. De ce? Pentru că Romania înca luptă. Pentru că sacrificiul impune respect! Pentru că putem!

Pe 25 octombrie, gl. Dragnea si lt. Marinescu, amândoi veterani, deşi la 60 de ani diferenţă, vor sta umăr la umăr pentru a primi stafeta veteranilor adusă în alergare 800 km de la Bucuresti la Carei.

Proiecte susţinute la eveniment

Ștafeta Bucuresti - Carei . Stafeta Veteranilor
Ștafeta București - Carei este primul eveniment desfășurat de grupul Invictus România. Acesta va avea loc in perioada 19-25 octombrie, cu ocazia
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation