Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Uniți alergăm de Ziua Națională!

 

1
Cauze:
15
Fundraiseri:
5,626 RON
Sumă:
42
Donații:

1 Decembrie este ziua nației noastre, în care trebuie să avem țeluri comune, în care trebuie să unim, nu să excludem, să ne gândim - cel puțin - unii la alții și să dăruim atât spirit, cât și materie pentru a ne hrăni sufletul și nu ego-ul.

Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi. În care să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele. 1 Decembrie nu este un astfel de moment. 1 Decembrie este ziua nației noastre, în care trebuie să avem țeluri comune, în care trebuie să unim, nu să excludem, să ne gândim - cel puțin - unii la alții și să dăruim atât spirit, cât și materie pentru a ne hrăni sufletul și nu ego-ul.

Din toate colțurile țării, echipele Invictus vor alerga pe 1 Decembrie și se vor reuni la Alba Iulia.

Pentru că luptătorii noștri de-atunci și de-acum merită! Pentru că sacrificiul lor ne obligă să ne aducem aminte! Pentru că putem!

Proiecte susţinute la eveniment

Stele pentru veterani
Sunt momente în care trebuie să avem grijă de noi, în care trebuie să urmărim să ne atingem obiectivele personale și să ne îndeplinim visele
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation