Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Rome The Marathon ~ 2022

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
1,900 RON
Sumă:
31
Donații:

Maratonul Run Rome este o călătorie în orașul etern care te va face să te îndrăgostești de alergare și de maraton, pentru totdeauna.

Maratonul Run Rome este o călătorie în orașul etern care te va face să te îndrăgostești de alergare și de maraton, pentru totdeauna.

Ritmul bătăilor inimii tale va fi unul cu ceilalți participanți, cu care vei împărtăși minunile traseului: pornind de la Fori Imperiali, trecând prin fața Vittoriano, în Piazza Venezia, vei privi Circo Massimo, vei simți briza Lungotevere, treci peste Castel Sant'Angelo, Conciliazione, Bazilica Sf. Petru. 

De asemenea, puteți cuceri Roma și mergând pe jos. Toți practicanții și entuziaștii Powerwalking sunt bineveniți la noul Maraton de la Roma.Nu contează cât de repede mergi sau când ajungi, cel mai important este călătoria și să o faci pe jos este întotdeauna ceva special și incitant.

 

Proiecte susţinute la eveniment

Inima Copiilor e si inima ta @ Rome The Marathon ~ 2022
Maratonul Run Rome este o călătorie în orașul etern care te va face să te îndrăgostești de alergare și de maraton, pentru totdeauna. Ritmul b

Pagini fundraising

42 km la Roma pentru Inima Copiilor din Romania

In Romania se nasc anual peste 1.000 de copii cu probleme si malformatii cardiace grave.  Intr-o lume in care avem atat de multe optiuni, eu aleg sa f...

95% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation