Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Transcarpatians, trecem munții de dragul lor ~ 2023

 

1
Cauze:
6
Fundraiseri:
6,712 RON
Sumă:
53
Donații:

Evenimentul va avea loc în 2 decembrie 2023 și presupune ca mai mulți sportivi să urce 3 vârfuri muntoase și să parcurgă 70 de km, iar până atunci să strângă o sumă pentru Fundația Rafael.

După o primă ediție a acestui eveniment, Bogdan Coman ne provoacă din nou la o temerară cursă: aproape 70 de km prin munți, cu urcarea de trei ori pe vârfuri muntoase (de două ori Postăvaru' și o dată Piatra Mare), toate acestea în ziua de 2 Decembrie.

Nouă ni se pare o tură grea, înfricoșătoare chiar, dar îi știm determinarea lui Bogdan și mai știm că sunt mulți alți oameni dispuși să se autodepășească și să facă eforturi supraomenești, de dragul unor semeni, cărora vor să le dea putere și speranță.

Ca de obicei, fiecare participant provoacă admirație, atât pentru curaj, efort, cât și pentru generozitate, așa că ei îi vor îndemna pe cunoscuții și pe necunoscuții lor să strângă împreună fonduri, care vor contribui la asigurarea accesului gratuit al copiilor și adulților cu dizabilități la terapii.

Proiecte susţinute la eveniment

Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2023 @ Transcarpatians, trecem munții de dragul lor ~ 2023

Evenimentul va avea loc în 2 decembrie 2023 și presupune ca mai mulți sportivi să urce 3 vârfuri muntoase și să parcurgă 70 de km, iar până atunci să strângă o sumă pentru Fundația Rafael.

Pagini fundraising

0% Complete
12.8% Complete
Fundatia Rafael

Transcarphatians 

2% Complete
3% Complete
3% Complete
Merg 60 km prin munți pentru cei cu dizabilități

   Dacă tu ești bine, arată-ți recunoștința și ajută-i și pe cei cu disabilități să fie mai bine.  Poate că nu poți să faci tu singur fapte mărețe, da...

12.726666666667% Complete
Împreună mårşåluim pentru Fundaţia RAFAEL

Despre Fundatia Rafael am aflat in 2018 când am participat la unul dintre evenimentele pe care ei le organizeaza pentru a aduna fonduri. Am fost de-a...

36.63% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation