Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Artă’n Dar ~ 2023

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
7,863 RON
Sumă:
196
Donații:

Artă’n Dar este evenimentul caritabil anual al Asociației Studenților la Matematică și Informatică, dedicat promovării culturii, artei și atmosferei pozitive în rândul studenților. Scopul proiectului este de a împărtăși bucuria și de a sprijini cauze prin strângerea de donații.

Unul dintre cele mai importante proiecte derulate de ASMI este Artă'n Dar, un eveniment care are drept scop strângerea de donații pentru o cauză caritabilă în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Evenimentul este alcătuit din mai multe seri tematice:

  • Seara de Împodobit

  • Seara de Boardgames

  • Seara de Muzică

  • Seara de Stand-up

  • Seara de Teatru și Film

  • Ler party

Toate serile sunt plănuite, organizate și coordonate de studenți ai Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București. Pentru mai multe detalii puteți accesa paginile de Facebook și Instagram ASMI:

https://www.facebook.com/asmi.ub

https://www.instagram.com/asmi.ub

Suntem nerăbdători să vă avem alături într-un număr cât mai mare și să împărtășim împreună bucuria sărbătorilor de Crăciun.

 

Proiecte susţinute la eveniment

J.E.D.I Eco-leadership @ Artă’n Dar ~ 2023
Unul dintre cele mai importante proiecte derulate de ASMI este Artă'n Dar, un eveniment care are drept scop strângerea de donații pentru o cauză c

Pagini fundraising

Artă'n Dar 2023

J.E.D.I Eco-leadership • O continuare a programului pilot “re:Generația 2023” Inspirat de principiile Justiției, Echității, Decolonizării și Incluziun...

31.452% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation