Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

400 km in 24 de ore parcursi cu bicicleta pentru AITA

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
55 RON
Sumă:
2
Donații:

Sunt Liviu Dandarila si pe data de 25 mai mi-am propus sa parcurg cu bicicleta cat de multi km pot in 24h. Intentionez sa depasesc 400 de km pe traseul Slatina-Pitesti-Bucuresti-Giurgiu-Alexandria-Slatina.

Sunt Liviu Dandarila si pe data de 25 mai mi-am propus sa parcurg cu bicicleta cat de multi km pot in 24h. Intentionez sa depasesc 400 de km pe traseul Slatina-Pitesti-Bucuresti-Giurgiu-Alexandria-Slatina.

Faca asta pentru centrul AITA din Bucuresti care ofera terapie copiilor cu autism. 

Am ales sa sustin AITA pentru ca avand un baietel de 6 ani iubesc foarte mult copii si consider ca si cei care au probleme, cu ajutor din partea noastra pot avea o viata normala. Toti copii sunt ca niste flori iar cei cu autism sunt niste flori speciale care se deschid mai tarziu dar se deschid daca sunt inconjurati de dragoste si atentie din partea noastra.

Sustine si tu centrul AITA pe pagina mea de Galantom aici.

Multumesc!

 

Proiecte susţinute la eveniment

Centrul AITA @ 400 km in 24 de ore parcursi cu bicicleta pentru AITA
Sunt Liviu Dandarila si pe data de 25 mai mi-am propus sa parcurg cu bicicleta cat de multi km pot in 24h. Intentionez sa depasesc 400 de km pe tras

Pagini fundraising

400 km in 24 de ore parcursi cu bicicleta pentru AITA.

Pe data de 25 mai vreau sa parcurg cu bicicleta cat de multi km pot in 24h . Intentionez sa depasesc 400 de km pe traseul Slatina-Pitesti-Bucuresti-Gi...

11% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation