Retezat Trail Race ~ 2014

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
73 RON
Sumă:
2
Donații:

Va invitam in weekendul 20-22 iunie 2014 in zona superba a Muntilor Retezat (mai precis Retezatul Mic) pentru a participa la a 3-a editie a concursului Retezat Trail Race Intersport, SkyRunning de Romania - alergare montana la peste 2000 m altitudine.

Va invitam in weekendul 20-22 iunie 2014 in zona superba a Muntilor Retezat (mai precis Retezatul Mic) pentru a participa la a 3-a editie a concursului Retezat Trail Race Intersport, SkyRunning de Romania - alergare montana la peste 2000 m altitudine.

Sambata, 21 iunie 2014, veti avea ocazia sa va testati abilitatile de skyrunneri sau sa va bucurati de un traseu spectaculos in minunata Vale a Jiului alaturi de famile, prieteni vechi si noi.

1. Cum ajungeti?

Centrul evenimentelor noastre se va afla la Complexul Turistic Cheile Butii, orasul Uricani, judetul Hunedoara. Daca veniti din Nord, din Ardeal, coborati din Deva spre Hateg si intrati in inima Vaii Jiului la Petrosani. La iesirea din Petrosani catre Targu-Jiu se face dreapta catre Vulcani, Lupeni, Uricani. Dupa Uricani, la cativa kilometric, urmati indicatorul dreapta catre Cheile Butii.

Daca veniti din Sud, din Oltenia, urcati dinspre Targu-Jiu spre Petrosani, la intrare in Petrosani faceti stanga in intersectia mare catre Vulcani, Lupeni, Uricani, Cheile Butii.

Se poate veni si din Banat, dinspre Baile Herculane, pe drum forestier (o buna parte), dar este recomandata masina de teren.

2. Program 20-22.06.2014

Vineri 20.06.2014 - Incepand cu ora 16.00: validarea inscrierilor, ridicarea kitului de participare pe baza inmanarii declaratiei pe proprie raspundere anterior completata si a cartii de identitate, Pasta Party oferita de gazda noastra, Complexul Turistic Cheile Butii, si sedinta tehnica (ora 21).

Sambata 21.06.2014 - Pana la ora 8.00 au loc validarile, iar la 9.00 va fi dat startul. Estimam sosirea primilor concurenti in jur de ora 9.35 (de pe Traseul Valea Marii). Am pregatit o zona de revitalizare in care se vor servi: apa, fructe, dulciuri, cascaval, branza, iaurt, carne, bauturi energizante, o bere rece la pahar. Dupa sosirea tuturor de pe traseu va avea loc premierea sportivilor castigatori. Seara, dupa premiere, va invitam la o delicioasa tochitura cu mamaliguta stropita cu vin de Corcova in jurul focului de tabara! Cum v-am obisnuit, atmosfera concursului va fi incinsa de Catalin Sanatescu, deja cunoscutul DJ Trail Race.

Duminica 22.06.2014 - Vom organiza o tura usoara de refacere cu vizitarea cascadelor de pe Valea Marii.

3. Premii

Traseul Custura

A. Premii in bani si echipament sportiv pentru primele 5 locuri Open General Masculin si Open General Feminin.

B. Premii in bani si echipament sportiv pentru primele 3 locuri la subcategorii Masculin si Feminin (pana in 34 ani, 35-50 ani, peste 50 ani), cu conditia sa existe minim 10 persoane pe categorie.

C. Premiile speciale: King of the Custura si Queen of the Custura pentru cei mai buni timpi la urcarea cronometrata intre Stana Buta si Vf. Custura. Acestea vor fi anuntate la sedinta tehnica.

D. Premii in bani si echipament sportiv pentru primele 3 locuri la categoria speciala Salvamont/Jandarmeria Montana, se acorda pentru minim 10 persoane pe categorie.

E. Premiu pentru sportivul care obtine Record RTR, cel mai bun timp sub 3.15 ore la Traseul Custura, record realizat de Paul Pepene Constantin in 2013. Valoarea premiului este de 500 lei, oferiti de Ziarul Vaii Jiului, partener media al evenimentului nostru.

Traseul Buta:

Premii in echipament sportiv pentru primele 3 pozitii la Open Masculin si Open Feminin.

Traseul Valea Marii:

Premii in echipament sportiv pentru primele 3 pozitii la Open Masculin si Open Feminin.

*Dupa festivitatea de premiere va avea loc o TOMBOLA la care participa toti concurentii, precum si toti voluntarii concursului.
*Va fi premiat cu echipament cel mai bun voluntar al RTR 2014.
*Va fi premiat cel mai frumos album foto.

4. Cazare

Gazda concursului, Complexul Cheile Butii, va rezerva intreaga capacitate de cazare pentru evenimentul sportiv RTR 2014. Rezervarea camerelor se poate face direct pe site-ul www.cheile-butii.ro, specificand participarea la concurs.

Recomandam si spatiile deosebite de cazare de la pensiunea Retezat, in apropierea startului. Detalii si rezervare direct pe site-ul www.pensiunearetezat.com, specificand participarea la concurs.

Exista, de asemenea, spatiu special pentru campare, cu acces la toaleta si dus.

5. Taxa de participare

Este individuala si poate fi platita cu OP sau direct la ghiseul bancii - vezi sectiunea Inscrieri.

6. Kitul de participare (pentru toti concurentii de la toate cursele) cuprinde: numarul de concurs, harta traseu, un tricou tehnic personalizat Retezat Trail Race Intersport 2014 pentru primii 400 de participanti validati, alte materiale promotionale.

7. Voluntari

Sport La Orice Varsta organizeaza RTR 2014 avand sprijinul voluntarilor de la cel mai important club montan din tara, CPNT Brasov. Alaturi de noi vor fi, de asemenea, si voluntarii Clubului Alpin Valea Jiului, grup montan care organizeaza Iorgovanu Night Run. Daca vrei si tu sa fii voluntar la RTR 2014, scrie-ne pe [email protected] Se asigura loc de campare si masa.

Proiecte susţinute la eveniment

Alergam pentru castigatori! @ Retezat Trail Race ~ 2014
Am visat inca din 2012, de cand am organizat cu Sport La Orice Varsta primul concurs de alergare montana la Retezat Trail Race, sa pot alerga la curse

Pagini fundraising

Alerg pentru castigatori!

Am visat inca din 2012, de cand am organizat cu Sport La Orice Varsta primul concurs de alergare montana la Retezat Trail Race, sa pot alerga la curse...

3.65% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation