Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Doneaza-ti benzina si alimenteaza cu fapte bune ~ 2015

 

1
Cauze:
2
Fundraiseri:
910 RON
Sumă:
13
Donații:

Renunta la masina timp de o saptamana, mergi la birou cu bicicleta, pe jos sau transportul in comun, doneaza-ti “benzina” si alimenteaza cu fapte bune.

In fiecare dimineata, tu te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie.

In fiecare dimineata, el se pregateste de o noua zi. Alarma ceasului, sandvisul mancat in graba, drumul spre clasa. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi destinatie!

Copilul deficient petrece cea mai mare parte a zilei in scoala, alaturi de alti copii, profesori si terapeuti. Pentru a avea un parcurs optim de dezvoltare, el are nevoie de terapie constanta, programe adaptate si material adecvat nevoilor sale.

Zilnic, in programul scolar, copilul participa la ore de logopedie, terapie ocupationala, kinetoterapie si activitati extracurriculare.

In timpul vacantelor, traseul sau este interupt. Fara scoala, fara specialisti, fara posibilitati financiare de a continua interventia terapeutica, elevul intrerupe procesul de dezvoltare si traseul educational.

Dar cu ajutorul tau putem schimba asta!

Alatura-te campaniei noastre si ofera copiilor aflati in dificultate, ore de terapie. Prin donatia ta, 5elevi vor beneficia de terapie gratuita pe timpul vacantiei de vara.

Renunta la masina timp de o saptamana, mergi la birou cu bicicleta, pe jos sau transportul in comun, doneaza-ti “benzina” si alimenteaza cu fapte bune.

Pentru tine:

Alt drum, aceeasi destinatie!

Pentru el:

Acelasi drum, alta destinatie!

Proiecte susţinute la eveniment

Doneaza-ti benzina si alimenteaza cu fapte bune!
In fiecare dimineata, tu te pregatesti de o noua zi. Alarma ceasului, gura de cafea si cheile de la masina. Aceeasi rutina, acelasi drum, aceeasi dest

Pagini fundraising

#maibinecubicla

Salut, tii minte cand ti-ai inceput ultima data ziua de lucru cu o jumatate de ora de miscare in aer liber?  Ei da, cred ca iti amintesti si cat de b...

100% Complete
Hai cu bicla!

Imi place sa fiu mereu in miscare si mersul cu bicicleta catre birou ma ajuta sa imi incep diminetile cu mult mai multa energie. In parcul pe care il...

80% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation