Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

X-Man Romania ~ 2015

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
1,455 RON
Sumă:
17
Donații:

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza pe 26-27 iunie cea de-a 6-a editie a triathlonului "X Man Romania" in Oradea.

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza pe 26-27 iunie cea de-a 6-a editie a triathlonului "X Man Romania" in Oradea.

Triathlonul International pe distanta lunga, X-Man Romania 2015, doreste sa atraga cat mai multi sportivi amatori si profesionisti pasionati si dornici de miscare si de anduranta, atat din tara si strainatate.

Distantele se pot aborda in individual, cat si in echipa. Evenimentul se va desfasura in Oradea, iar startul va fi dat de la Hanul Pescarilor din Oradea.

Concursul se va desfasura pe doua lungimi de traseu – Long Distance si Half Distance. Probele in ambele cazuri decurg unul dupa celalalt, fara oprire. Timpii intermediari sunt adunate cu restul timpilori de la fiecare proba.

Daca participati la acest eveniment, va invitam sa deveniti fundriaseri sustinand o cauza pe galantom.ro

Proiecte susţinute la eveniment

X-Man Romania ~ 2015
Triatlonul Internaţional pe distanţă lungă X-MAN ROMANIA se va desfăşura la Oradea în data de 27 iunie 2015 şi doreşte să atragă cât mai m

Pagini fundraising

Nu rămânem indiferente!

Dacă în trecut mă consideram prea mică pentru a schimba mediul în care trăiesc, acum ştiu că miracolele nu sunt întâmplătoare, ci se realizează prin a...

29.1% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation