Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

4 Deserts - Învingem limitele pentru copiii cu autism

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
1,343 RON
Sumă:
14
Donații:

Iulian Rotariu este primul român care participă la seria de ultramaratoane extreme 4 Deserts (http://www.4deserts.com/) și alerga pentru a susține copiii cu Autism din Botosani. 

Iulian Rotariu este primul român care participă la seria de ultramaratoane extreme 4 Deserts (http://www.4deserts.com) și alerga pentru a susține copiii cu Autism din Botosani. 

Seria 4 Deserts este cea mai prestigioasă serie de ultramaratoane extreme din lume. Sahara Race (Namibia), Gobi March (China), Atacama Crossing (Chile) si The Last Desert (Antartica) sunt cele 4 încercări din cadrul seriei. La fiecare dintre ele, competitorii trebuie să parcurgă câte 250 km în 7 zile, cărând în spate tot ce au nevoie pentru a face față cursei (haine, alimente și alte accesorii indispensabile). Pe parcursul competitiei, alergatorii primesc doar apă și li se asigură un loc de dormit într-un cort peste noapte. Traseele pe care le străbat în alergare sunt printre cele mai dificile din lume din punct de vedere al reliefului si temperaturilor: in timpul zilei temperatura aerului respirabil este foarte ridicata si sunt des intalnite furtunile de nisip, iar noaptea sunt inregistrate temperaturi negative.

Fii alaturi de Iulian si sustine-l donand aici - http://autismbotosani.galantom.ro/iulianrotariu1

Proiecte susţinute la eveniment

Învingem limitele pentru copiii cu autism
ÎNVINGEM LIMITELE este o campanie care își propune să ne apropie, să ne ajute să înțelegem copiii cu autism și să le fim alături în lupta

Pagini fundraising

Învingem limitele pentru copiii cu autism

Voi alerga 520 km în Australia. Voi duce în spate minimum necesar pentru a supraviețui și a face față efortului timp de zece zile, cât durează competi...

67.15% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation