Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Calivita 7 deserts

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
5,587 RON
Sumă:
31
Donații:

7 curse de autosuficienta pe 7 continente in 7 deserturi. Am ales sa lupt cu desertul atragand fonduri pentru plantarea si ingrijirea a 7 hectare de padure. 

Am alergat de 2 ori in Sahara. Am cunoscut setea, arsita, vantul si furtunile de nisip. Am alergat pentru a trage un semnal de alarma privind desertificarea sudului Romaniei.

Alaturi de o echipa frumoasa ce imi impartaseste viziunea unui viitor verde, pornesc in cea mai mare aventura a vietii mele. 7 curse de autosuficienta pe 7 continente in 7 deserturi. Am ales sa lupt cu desertul atragand fonduri pentru plantarea si ingrijirea a 7 hectare de padure. Sunt Andrei Gligor. Si am ales viata. 

Proiecte susţinute la eveniment

Calivita 7 deserts
  CaliVita 7 Deserts este o suita de 7 ultramaratoane desfasurate pe toate cele 7 continente, in care participantii alearga in regim de autosuficien

Pagini fundraising

7 continente, 7 deserturi, 7 curse extreme pentru 7 hectare impadurite

Am alergat de 2 ori in Sahara. Am cunoscut setea, arsita, vantul si furtunile de nisip. Am alergat pentru a trage un semnal de alarma privind desertif...

2.7935% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation