Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Gobi March ~ 2017

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
1,215 RON
Sumă:
9
Donații:

Gobi March este o cursa de anduranta care face parte din seria de curse 4 Deserts.Gobi March este o cursa de anduranta care face parte din seria de curse 4 Deserts.

Gobi March este o cursa de anduranta care face parte din seria de curse 4 Deserts. Gabi March este o cursa self-support, similara cu celelate curse din serie - 250 km, 7 zile, 6 etape. 

Traseul este situat in regiunea Hami in provincia Xinjiang din China, urmand vechiul Drum al Matasii. Este cea mai diversificata cursa din seria 4 Deserts, o parte din traseu fiind de trail prin muntii Tian Shan, cu vreme rece, iar o alta parte cu vreme extrem de calda, strabatand desertul Gobi. 

Daca participi la acest eveniment poti sustine o cauza in care crezi, devenind fundraiser voluntar pe Galantom.ro.

Proiecte susţinute la eveniment

Participarea cățărătorilor români cu deficiențe senzoriale, motorii și psihice la Campionatele Internaționale de Paraclimbing @ Gobi March ~ 2017

Gobi March este o cursa de anduranta care face parte din seria de curse 4 Deserts.Gobi March este o cursa de anduranta care face parte din seria de curse 4 Deserts.

Pagini fundraising

Haideți să depășim imposibilul împreună! Alerg ultramaratonul din deșertul Gobi pentru a susține participarea tinerilor români cu dizabilități la Campionatul Internațional de Paraclimbing din Marea Britanie

Mă numesc Daniel Nica și pe 18 iunie pornesc în celebra cursă a ultramaratonului din Deșertul Gobi, China. Este a 35-acursă a mea ca maratonist și a d...

6.075% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation