3.000K ALERGAŢI ÎN 2020

 

Descriere

Sunt ALINA MIRON și iubesc în egală măsură sportul și faptele bune.

 

De aceea, în 2020 voi alerga pentru a susține o cauză. Este cauza unei sportive pe care o admir, prin intermediul proiectelor lansate de Asociația TOTUL ESTE POSIBIL. Este vorba despre Irina Bordeanu, o alergătoare montană la categoria de tineret, o sportivă de talie mondială, medaliată internațional.

 

Ca orice sportiv, Irina (18 ani) a fost pusă la încercare de multe ori, dar nu a vrut niciodată să renunțe la alergare, deși în 2018 a suferit o accidentare serioasă la gleznă, accidentare soldată cu o fisură de ligamente. Din cele 7 zile ale săptămânii, Irina se antrenează în tot atâtea, uneori având și 2 antrenamente pe zi. Face alergări lungi (de la 14k în sus), bucăți, tempo, fartlake, pante. Locul unde poate fi întâlnită cel mai des la antrenamente este pe munții Cozla și Cârlomanu.

 

Cel mai special moment pe care alergarea i l-a oferit Irinei Bordeanu a fost atunci când a urcat pe podium și s-a intonat imnul țării pentru ea și echipă. Își dorește cu ardoare o medalie individuală de campionat mondial (la alergare montană) și consideră drept cursă perfectă aceea în care la final poate asculta imnul, fără să mai conteze cât de grea a fost acea cursă.

 

Provocarea mea pentru 2020 este să alerg în antrenamente și competiții un număr de 3.000 de kilometri. Așadar, dedic Irinei cei 3.000 de kilometri pe care îi voi alerga în total în 2020, căci bugetul ei lunar pentu investiție în sport este de aprox. 2.500 lei (echipament, cantonamente, vitamine, refacere).

 

CALENDARUL MEU COMPETIȚIONAL DIN 2020 (PARȚIAL):

Maraton Apuseni (43k, 2.556 m D+)

Maraton 7500 (45k, 3200 D+)

[ Show more ]
1 Cauze:
0 Fundraiseri:
0 RON Suma:
0 Donatii:

Proiecte sustinute

IRINA BORDEANU, JUNIOARE DE TALIE MONDIALĂ ÎN ALERGAREA MONTANĂ

1 Galantomi
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate

Pagini fundraising

ALINA MIRON: 3.000K ALERGAŢI ÎN 2020

Sunt ALINA MIRON și iubesc în egală măsură sportul și faptele bune. Sunt o persoană foarte energică, optimistă, prietenoasă și glumeață.

3,000 RON Target
0 RON Suma stransa
0 Donatii realizate
0% Complete